Excel Lijst

Onze trouwe klanten kennen zeker nog de excel-versie van onze bestellijst. Op het eerste zicht kan je deze niet meer downloaden via de website, maar niets is minder waar. De excel-lijst is niet verdwenen, integendeel, we maakten het wat gemakkelijker.

Vooraf

Vooraleer we je uitleggen hoe je met de excel-lijst aan de slag kan willen we toch ook graag vermelden dat de website nu ook gemakkelijk bruikbaar is op mobiele apparaten. Zo kan je dus gemakkelijk (als je over internet beschikt) je mandje meteen online bewerken, ook op verplaatsing, vergadering, onderweg, ... Verkies je toch om met de excel-lijst te werken, lees dan zeker verder.

De Excel-lijst downloaden

Eerst en vooral moet je aangemeld zijn op de website. Als je bent aangemeld kan je 1 of meerdere mandjes aanmaken. Dat kan via het menu rechts boven.

Open daarna de details van je mandje door in dat zelfde menu op het mandje te klikken.

Op deze pagina vind je twee knoppen: Exporteer Mandje en Importeer Mandje. Wanneer je kiest voor export zal de volledige artikellijst gedownload worden in de vorm van de excel-lijst. Deze lijst zal meteen ook de eventuele aantallen voor artikels bevatten die je reeds in je mandje hebt gestoken.

De Excel-lijst uploaden

Wanneer je klaar bent met het bewerken van jouw excel-lijst, dan kan je het resultaat meteen weer online in je mandje stoppen. Ga daarvoor terug naar het detail overzicht van je mandje en kies voor de import functie. Een venster zal openen dat je vraagt om het excel bestand te kiezen dat je voor het desbetreffende mandje had gedownload en zal nadien alle aanpassingen uitvoeren. Na het importeren zal jouw mandje exact bevatten wat er in de excel lijst stond ingevuld.

Nog vragen?

Ondervind je moeilijkheden of problemen? Heb je tips of opmerkingen? Laat zeker niet na om ons te contacteren via e-mail of via de FeedBack knop!