permanente
WEBSHOP
GROEPSAANKOOP
2024
Menu
Winkelmandje

Groepsaankoop speelmateriaal

Voor alle opvang- en speelinitiatieven

De groepsaankoop is ons jaarlijkse hoogtepunt waar we elk jaar naar uit kijken. Al meer dan 20 jaar organiseren we de grootste aankoop van speelmateriaal voor veeleisende speelpleinen en andere speelinitiatieven

Gedurende een periode van 5 weken in het voorjaar kan iedereen die dat wil kiezen tussen meer dan 3.500 artikelen en een bestelling plaatsen. Na de deadline gaan wij aan de slag. Wij treden op als centrale aankoopdienst. Alle artikelen worden in ons groot magazijn geleverd en uitgesorteerd.
In juni, voor de grote zomervakantie, kan iedereen zijn bestelling komen afhalen op verschillende regionale afhaalpunten in heel Vlaanderen.
Op vraag en afhankelijk van je bestelling kan het ook geleverd of verzonden worden tegen een extra prijs.

Groepsaankoop 2024

Bestellen kan enkel in deze periode:

Start = maandag 4 maart 2024

Einde = maandag 15 april 2024

Plaats je bestelling voor de groepsaankoop altijd via onze aparte website:

groepsaankoop.materiaalmagazijn.be

Afhaalmomenten starten vanaf juni 2024, we brengen je hiervan op de hoogte.

Heb je sneller iets nodig? Vergeet niet dat we ook een kleiner aanbod permanent in voorraad hebben op onze vaste webshop.

Toch iets niet gevonden? Contacteer ons en laat dat zeker weten.

6 Redenen waarom je moet bestellen bij onze groepsaankoop

  1. MateriaalMagazijn treedt op als centrale aankoopdienst. Wij speuren voor jou de markt af op zoek naar het beste materiaal aan de scherpste prijzen. We vragen offertes op bij minstens 3 verschillende leveranciers.  Lees er meer over in onze offerteverklaring.
  2. Je bestelt alles in één keer, op één plaats. Je kan alles in één keer afhalen op een regionaal afhaalpunt. Handig toch!
  3. Je kan kiezen uit een ruim assortiment van bijna 4.000 artikelen. Alles wat je nodig hebt vind je bij ons: van speelmateriaal tot organisatiemateriaal. Zo bespaar je jezelf vele uitstapjes naar verschillende winkels.
  4. We spotten trends in speelgoedland en zetten jaarlijks vernieuwende artikelen in ons assortiment.
  5. Door de groepsaankoop kunnen we betere voorwaarden bedingen bij onze leveranciers. We zetten alle prijzen 5% lager dan de prijzen op onze permanente webshop.
  6. We zijn een zusterorganisatie van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk en partner van Speelmakers. We weten wat speelinitiatieven nodig hebben!