Menu
Winkelmandje

NIEUWS

↓ Lees hier het laatste nieuws over het MateriaalMagazijn ↓


 

[ maandag 6 februari 2023 ]

Onze inspiratiedagen zijn terug!

Onze inspiratiedagen zijn terug van even weggeweest tijdens de coronacrissis. Op woensdag 22 en donderdag 23 maart 2023 kan je opnieuw ons materiaal voelen, ermee spelen en uitproberen. Sommige van onze merken, leveranciers en partners zijn aanwezig en geven de mogelijkheid om hun materiaal te testen, ermee te bouwen.

Kom dus inspiratie opdoen, want er zullen ook verschillende workshops gegeven worden waar je mee aan de slag kan gaan op jouw speelinitiatief. Maar je kan ook gewoon een praatje komen doen met iedereen die zot is van spelen of de gezichten achter leren kennen.

De inspiratiedagen gaan door in 't Bau-huis naast het treinstation van Sint-Niklaas. Inschrijven is gratis en kan vanaf 27 februari 2023. Nodig dus al je vrienden, familie, collega's en vrijwilligers uit!

Meer info over onze inspiratiedagen


[ dinsdag 2 september 2022 ]

MateriaalMagazijn zoekt nieuwe bestuurders

Om onze werking te ondersteunen zijn we op zoek naar nieuwe bestuurders.

Ben je geïnteresseerd en gedreven om als bestuurder MateriaalMagazijn de komende jaren mee vorm te geven? Je kandidatuur is heel welkom!

Geef ons een seintje voor 23 september 2022.

Voor meer info ga naar >>>

MaMa zoekt nieuwe bestuurders


 

[ woensdag 6 september 2021 ]

MateriaalMagazijn verhuist naar een nieuwe locatie

We zochten al een tijd naar een ideale nieuwe stek voor het MateriaalMagazijn want onze locatie in Gent-centrum begon wat klein te worden.  Deze zomer verhuisde we naar een nieuwe locatie net buiten Gent. We vonden hier een groot en nieuw magazijn met kantoorruimte op een indiustrie terrein in Kalken. 

We kunnen hier nog meer materiaal stockeren en zowel onze permanente webshop als onze jaarlijkse groepsaankoop organiseren.

We zijn volop bezig met onze nieuwe thuis in te richten, maar onze webshop en de voorbereidingen voor de groepsaankoop blijven ondertussen verder lopen.

Je kan ons vanaf nu vinden op dit adres: De Wallekens 10, 9270 Kalken

Oh ja, een groot feest om dat te vieren, dat komt er zeker ook nog aan ... ;-)