Menu
Winkelmandje

Speelkansen creëren voor élk kind

Kwalitatief materiaal aan scherpe prijzen

Verantwoord en ecologisch speelmateriaal

Clicformers kopen

Wil je Clicformers of Clics kopen? Dan doe je dat met een gerust hart bij MateriaalMagazijn. Clics of Clicformers kopen is om verschillende redenen een goed idee. In de eerste plaats is het gewoon leuk speelgoed waar kinderen helemaal gek van zijn. Maar het is ook educatief speelgoed waar kinderen zeker baat bij hebben. Ze kunnen klikken, stapelen en eindeloos hun eigen creaties bouwen. Als je dit speelgoed gaat kopen voor je kroost, mag je er zeker van zijn dat ze hier veel plezier mee gaan hebben.

Een doos met Clicformers of Clics kopen

Wil je Clics of Clicformers kopen? Dan heb je bij ons genoeg keuze! Dat leuke speelgoed voor kinderen komt in grote boxen met heel veel gekleurde stukjes. Daarbij krijgen ze heel wat vrijheid. De vierkante kunststof stukjes klikken in alle mogelijke richtingen in elkaar. Daarnaast zijn Clicformers ook stapel- en vouwbaar én kunnen ze ineen haken. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos wat betreft het bouwen van constructies. Let wel op! Clics en Clicformers kunnen echter niet door elkaar gebruikt worden! Clicformers, die je bij ons online kunt kopen, zijn groter dan Clics. Wil je naast Clics of Clicformers misschien een ander uitdagend bouwpakket kopen? Ook dan zit je zeker goed bij ons!

Koop deze leuke bouwstukjes online

Bij ons kan je niet alleen Clicformers of Clics kopen. Wij hebben nog heel wat ander speelgoed in voorraad, bijvoorbeeld van BS Toys. Ontdek ons ander speelgoed en laat het aan huis leveren. Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling? Bel dan naar +32 499 38 45 87 of stuur een e-mail naar .

 

Bekijk ook eens: BS Toys kopen | Dobbelsteen kopen