Menu
Winkelmandje

Speelkansen creëren voor élk kind

Kwalitatief materiaal aan scherpe prijzen

Verantwoord en ecologisch speelmateriaal

Loopfiets kopen

Wil je een loopfiets kopen voor je kleintje? Dan maak je een goede keuze, want met een loopfiets traint je kind zijn of haar coördinatie en evenwicht. Bij MateriaalMagazijn kan je een leuke loopfiets kopen van hoogwaardige kwaliteit. We verkopen loopfietsen op basis van metaal of kunststof die heel stevig en veilig zijn, zodat je kindje goed blijft zitten.

Waarom slimme ouders een loopfiets kopen

Een loopfiets op twee wielen kopen, is een van de beste manieren om kinderen te leren fietsen. Als je beslist om een loopfiets of ander rollend materiaal bij ons aan te schaffen, traint je kind namelijk zijn of haar evenwicht op eigen tempo. Daarnaast blijven bij een loopfiets de voetjes dicht bij de grond, waardoor het zelfvertrouwen snel groeit en de stap naar een ‘echte’ fiets minder eng is. Bij ons kan je niet alleen een loopfiets kopen op twee wielen, maar ook modellen met meer wielen voor jongere kinderen. Bovendien vind je bij ons zelfs een looptandem voor peuters en nog tal van ander kinderspeelgoed dat je aan een mooie prijs bij ons gaat kopen.

Koop een loopfiets in onze webshop

Wacht niet langer met het kopen van een loopfiets en plaats vandaag nog een bestelling. Ontdek verder al ons ander sport- en speelmateriaal voor kinderen, waaronder al het materiaal voor minigolf. Bij vragen bel je naar +32 499 38 45 87 of stuur je een e-mail naar . Wij helpen je graag verder!

Bekijk ook eens: Kinderspeelgoed kopen | Minigolf kopen