permanente
WEBSHOP
GROEPSAANKOOP
08/03-12/04
Menu
Winkelmandje

Speelkansen creëren voor élk kind

Kwalitatief materiaal aan scherpe prijzen

Verantwoord en ecologisch speelmateriaal

Sjortouw kopen

Een stevig sjortouw kopen, dat doe je bij MateriaalMagazijn. Bij ons kan je sjortouw kopen dat voldoet aan de scoutingnormen en dat geschikt is voor de typische basissjorringen, zoals polypedestrasjorring, kruissjorring, steigersjorring en vorksjorring. Onze sjortouwen hebben verschillende strengen en zijn heel sterk, zodat de constructies die je bouwt uiterst stevig staan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes.

 

Stevig en duurzaam sjortouw kopen

Bij het sjorren of pionieren draait het natuurlijk om het maken van bouwwerken met touw. Wil je graag sjortouw kopen om bijvoorbeeld mee te nemen op kamp of trektocht? Dan vind je in ons aanbod sjortouw in verschillende diktes. Je gebruikt het bijvoorbeeld om op een veilige manier bouwwerken zoals tafels, schommels, ladders, bruggen en kampen te maken. Echter is het aangeraden om hiervoor driedraads gevlochten touw te gebruiken.

 

Investeer in stevig touw om te sjorren

Wil je graag hoogwaardig sjortouw kopen dat uiterst stevig is en lang meegaat? Wacht dan niet langer en bestel dit meteen via onze webshop. Uiteraard staan wij te allen tijde voor je klaar om vragen te beantwoorden of om meer informatie te geven over welk touw je het best aanschaft. Je bereikt ons via +32 499 38 45 87 of via .

 

Anderen bekeken ook: Green Toys kopen | Kubb kopen