permanente
WEBSHOP
GROEPSAANKOOP
08/03-12/04
Menu
Winkelmandje

Speelkansen creëren voor élk kind

Kwalitatief materiaal aan scherpe prijzen

Kwalitatief materiaal aan scherpe prijzen

Avontuurlijk speelgoed

Speciaal voor de kleine avonturiers kan je in onze webwinkel avontuurlijk speelgoed kopen. Ons avontuurlijk speelgoed is natuurlijk veilig in gebruik en moedigt kinderen aan om buiten de spelen en de natuur te ontdekken. Natuurlijk kunnen mama en papa gerust eens meespelen. Zowel voor grote als voor kleine kinderen hebben wij leuk avontuurlijk speelgoed in petto.

 

Avontuurlijk speelgoed voor een eigen kamp

Met ons avontuurlijk speelgoed wordt elk bouwdorp of kamp extra sensationeel. Zo kan je het kamp bijvoorbeeld uitrusten met klimgrepen. Natuurlijk moet mama of papa dan wel even de schroeven aanspannen, terwijl de kinderen dan weer van de kampmeubels genieten. Klaar? Dan rijdt de kleine met zijn eigen gocart en boswachterskostuum het avontuur tegemoet.

 

Ontdek alles voor spel en avontuur

Natuurlijk hoeft je kindje nog geen eigen kamp te hebben om avonturen te beleven. Met een beetje fantasie is er veel mogelijk. Neem bijvoorbeeld onze balance-bollen. Eenvoudige bollen denk je, maar voor echte avonturiers is dit net het enige wat hen van kolkende lava afschermt. Of wat denk je van een ballonhelikopter, het enige redmiddel voor de op een eiland gestrande drenkeling? Buitenspelen hoeft echt niet saai te zijn en dat bewijst ook ons avontuurlijk speelgoed. Maak gebruik van de handige zoekfunctie en vind het speelgoed dat bij je kindje past. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via+32 499 38 45 87 of via .

 

Bekijk ook eens: Knutselmateriaal kopen | Sjortouw kopen