Menu
Winkelmandje

Speelkansen creëren voor élk kind

Kwalitatief materiaal aan scherpe prijzen

Verantwoord en ecologisch speelmateriaal

Ecologisch speelgoed

Bij MateriaalMagazijn vind je een ruim assortiment aan ecologisch speelgoed. Het is belangrijk dat kinderen vrijuit kunnen spelen en zich nog geen zorgen hoeven te maken. Maar anderzijds is het ook belangrijk dat er later een veilige wereld op hen wacht. Net daarom is ecologisch en duurzaam speelgoed kopen logisch. Het toont aan dat je niet alleen geeft om hun kindertijd, maar ook om hun toekomst.

 

Maak kennis met ons ecologisch speelgoed

Wij bewijzen dat ecologisch en duurzaam speelgoed net zo leuk kan zijn als ander speelgoed. Dit doen we in de eerste plaats met een wel heel ruim assortiment. Daarom kan je bij ons terecht voor uiteenlopende soorten ecologisch speelgoed. Een voorbeeld daarvan is de Green Toys Schoolbus. Deze schoolbus bevat geen externe coatings, ftalaten, pvc of BPA's en is 100 procent veilig. Denk daarnaast aan kartonnen alternatieven voor het vele plastic speelgoed, zoals een kartonnen piratenschip of een kartonnen winkel. Dit en ander ecologisch speelgoed kopen, kan gewoon online via onze webshop.

 

Ecologisch speelgoed kopen voor binnen of buiten

Naast ons assortiment ecologisch binnenspeelgoed, kan je ook ecologisch speelgoed kopen voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan het spel Viking Kubb dat gemaakt is uit 100 procent FSC-gecertificeerd hout. Zo ban je plastic en ben je toch zeker van de ecologische kwaliteiten van een houten spel. Het is een leuk spel voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen er zeker aan deelnemen. Dit en ander ecologisch speelgoed kopen, doe je gewoon via onze webwinkel.

 

Duurzaam speelgoed kopen via onze groepsaankoop

Hoewel ons online assortiment ecologisch speelgoed elke dag groeit, biedt onze groepsaankoop je nog steeds meer vrijheid. Tijdens onze jaarlijkse groepsaankoop kan je namelijk voordelig duurzaam speelgoed kopen. Bovendien heb je nog meer keuze uit duurzame artikelen en kun je het duurzaam speelgoed kopen met een korting van vijf procent. Afhalen kan vervolgens in het centraal magazijn of bij een van de afhaalpunten. Wil je extra voordelig duurzaam speelgoed kopen? Ontdek dan het aanbod van onze volgende groepsaankoop in de webshop van MateriaalMagazijn. Lees meer over onze jaarlijkse groepsaankoop speelmateriaal.

 

Anderen bekeken ook: Kinderspeelgoed kopen | Avontuurlijk speelgoed